Lucia
Swedish Traditional Events är mycket stolta och glada över att tillsammans med Skansen arrangera Lucia 2010. För mer information, besök www.sverigeslucia.se.

Förra året bjöd Swedish Traditional Events som brukligt företag och organisationer på förstklassiga luciatåg. Den härliga fyrastämmiga sången fick även i år anställda och gäster att häpna och julfriden att infinna sig. Bland annat framfördes Sankta Lucia, Nu tändas och Jul jul (lyssna) samt guldkorn så som Stig in Lucia.

Läs mer om Lucia och lyssna på fler smakprov.


Swedish Traditional Events - Mer än luciatåg

Swedish Traditional Events erbjuder förutom luciauppträdanden nationella och internationella företag och organisationer en levande traditionsupplevelse. I december har vi arrangerat en julkonsert i Stadshuset i samarbete med en rad svenska kända artister och frivilligorganisationer. Konserten var en välgörenhetskonsert, till förmån för de ensamma. Tack till alla som bidrog genom att engagera sig eller besöka konserten.

Swedish Traditional Events jobbar med att bevara våra svenska traditioner och levandegöra dem i nationella och internationella sammanhang. Genom lucia lyser vi under december upp tillvaron för många och på olika sätt visar vi upp det bästa av Sverige för utländska gäster på besök eller följer med svenska företag som besöker andra länder.